Petäjäveden Petäjäiset

Power Cup 2007

Tämän kesän Power Cup -turnaus on nyt takana. 

PetPetin Power Cup -joukkue

Turnaus meni kokonaisuudessa upeasti. Kelit hellivät ja pelaajat loistivat omilla kentillään. Tässä PetPetin tulokset lyhykäisyydessään:

C1-tytöt: 25. / 63 joukkuetta

C2-tytöt Supersarjassa: 39. / 89 joukkuetta

D1-tytöt Tiikerisarjassa: 62. / 107 joukkuetta

D2-tytöt Tiikerisarjassa: 8. / 107 joukkuetta

E-tytöt Tiikerisarjassa: 9. / 75 joukkuetta

F-sekasarja: 4. / 4 joukkuetta

Kiitos kaikille mukana olleille sekä erityisesti Jussille, joka kuljetti meitä paikasta toiseen. Ensi vuonna samoissa merkeissä Savonlinnassa!

Tässä vielä turnausjuttuja:

D-TYTÖT PUUMA

Tyttöjen pelit alkoivat vähän jännittäen, sillä torstain ensimmäinen peli hävittiin. Sitten seuraavasta pelistä alkaen tuli vain voittoja. Tytöt pelasivat todella loistavasti siihen nähden, että mitään tulostavoitetta ei oltu asetettu lähtiessä poweriin. Etenimme peli peliltä kohti kärkisijoja paahtavassa helteessä. Sitten olikin jo sunnuntai ja huomasimme, että pelasimme sijoista 1-8. Tosin vastus oli sunnuntaina jo todella kova, mutta tytöt pelasivat todella hyvin. Kaikki tytöt pelasivan koko powerin turnauksen hyvää lentopalloa, joten sijoitus oli sen mukainen eli kahdeksas. Kaikkiaan joukkueita oli tyttöjen sarjassa 107. Kiitos kuuluu myös huoltaja Helille, joka jaksoi kannustaa tyttöjä läpi powerin. Kiitos myös kannustusjoukoille hyvästä kannustuksesta. Hyvää kesää kaikille powerissa olleille. T: Harri
 
E-tyttöjen Tiikerisarjalaiset

E-tyttöjen Tiikerisarjaan osallistui 75 joukkuetta. Petäjäveden tyttöjen turnaus alkoi voittoisasti. Torstaina ja perjantaina pelatut alkuerät tuottivat tytöille oman lohkon keulapaikan.

Lauantain välierät olivat tiukat. Alajärven Ankkurit, joka perjantaina oli jo kerran voitettu, voitti Petäjäveden tytöt heti aamulla tuloksella 2-0. Tappio ei lannistanut tyttöjä, vaan peliä parannettiin ottelu ottelulta.

Tupamäen tytöt Rebekka ja Elisa hakivat vastustajien heitot ketterästi. Merosen Laura ja Holmin Saara tekivät tarkkoja sormilyöntisijoituksia vastustajan kenttään. Joukkueen syöttötykkinä toimi Lehtosen Senni. Neljästä seuraavasta pelistä voitettiin kolme tuloksella 2-0, yksi hävittiin niukasti 1-2. Lauantain jälkeen lähdettiin taistelemaan sijoista 9-12.

Sunnuntain pelit sujuivat varmalla otteella. Tytöt voittivat molemmat pelit 2-0. Sijoitus koko sarjassa hienosti yhdeksäs. Sarjan tasaisuutta kuvaa se, että kerran voitettu Alajärven Ankkureiden joukkue oli lopputuloksissa kolmas. E-tyttöjen Tiikerisarjan voitti Suomussalmen Palloseura. -KH
 
Äffien seikkailut

PetPetin nuorimmat pelurit osallistuivat F-sekasarjaan. Mukana oli kuusi pelaajaa, joista viisi oli ensikertalaisia. Tavoitteena oli kerätä mukavia kokemuksia sekä peleistä että kenttien laidalta. Siinä onnistuttiin!

F-sekasarjaan osallistui neljä joukkuetta. Niinpä joukkueet pelasivat toisiaan vastaan kolmesti. Mukaan mahtui tiukkaa vääntöä ja jopa eräpallotilanne Sampoa vastaan. Tällä kertaa erävoitto jäi vielä yhden pallon päähän, mutta silti tsempattiin loistavasti kaikkina neljänä päivänä. Sarjan voittoon ylti Pihtiputaan Plokin joukkue. Toiseksi tuli Perttelin Peikot. Pielaveden Sampo oli kolmas ja meidän hienot pienet pelaajat olivat neljänsiä.

Koko joukkue onnistui omilla vahvuuksillaan. Hyttisen Jennin hurjat sormilyönnit ja syötöt upposivat vastustajan kenttään vastustamattomasti. Hyttisen Sannan passit olivat aika-ajoin tarkkaakin tarkempia. Holmin Valtteri ja Inkisen Noora jatkoivat niistä hienosti pallot vastustajan tavoittamattomiin. Ruuskasen Veera taas haki pallon kopiksi lähes paikasta kuin paikasta. Ja samoin Tupamäen Ruut otti tiukoissa paikoissa pallon haltuun. Samalla myös vastustajat ja yleisö hullaantuivat.

Kentän ulkopuolellakin ehti tapahtua. Kävimme kannustamassa C-tyttöjämme sekä tietysti upeita eemeleitämme. Yksi kohokohdista oli varmasti yhteiskuvaan pääsy Janne Ahosen kanssa sekä nimmarit Riikka Lehtoselta, Suomen parhaalta naislentopalloilijalta. Suomi-Kanada-maailmanliigapelissä tavoitimme myös Nyströmin biitsi-sisarukset. Ja sunnuntain huippuhetki oli ilman muuta pelien jälkeen nautitut hattarat!

Janne Ahonen ja äffät

Kiitokset valmentaja-Teijalle ja huoltotiimin Timolle, Villelle, Saaralle ja Nella-koiralle kivasta reissusta ja kannustuksesta! -VI

Valokuvia

bwd  Albumi 1/2  fwd

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.