Petäjäveden Petäjäiset

Kausi 2007-08

C-, D- ja E-tytöt pelasivat nuorten aluesarjoissa. Naiset pelasivat Keski-Suomen alueen kolmossarjaa.

C1-tytöt selvittivät hienosti tiensä Etelä-Pohjanmaan alueen sarjan kautta SM-finaaleihin Kuusankoskelle. Tuloksena oli 13. sija kovatasoisessa turnauksessa.

C2-tytöt pelasivat Keski-Suomen alueen sarjassa toiseksi JoLePa/Volleyn korjatessa voiton.

D-tytöt pelasivat myös Keski-Suomen alueen sarjaa neljänneksi Korpilahden Pyrintö2:n ja Pihtiputaan Plokin kahden joukkueen jälkeen.

E-tytöt voittivat sekä Keski-Suomen alueen että Etelä-Pohjanmaan tiikerisarjan.

Naisten joukkue C-tytöillä vahvistettuna saavutti Keski-Suomen alueen kolmossarjan toisen tilan. Vehniän Wartti vei voiton ja Korpilahden Pyrintö tuli sarjassa kolmanneksi.

Keski-Suomen alueen sarjan lopputurnaus pelattiin Pihtiputaalla lauantaina 26.4. PetPetin E- ja C1-tytöt korjasivat voitot omista sarjoistaan. C2-tytöt tulivat viidenneksi ja D-tytöt hienosti toiseksi. Saukon Laura palkittiin C-tytöistä kauden pelaajana. Mikkolan Harri sai ansaitusti Keski-Suomen alueen "Puuha-Pete"-palkinnon.

TUL:n avoimessa mestaruusturnauksessa Vilppulassa 7.10. E-tytöt voitti oman sarjansa, D-tytöt oli kolmansia ja C-tytöt toisia.

Power Cup -turnaus Savonlinnassa toi lisää mitaleita. Tuomisina yksi kulta, yksi hopea ja kaksi pronssia.

Naiset: Saana, Maiju, Tiina, Heli, Jonna, Janna, Marita, Virpi, Laura ja Heidi, C-tyttöjen Etelä-Pohjanmaan AM-hopeajoukkue: Sanni, Sini, Meri, Saara, Maiju, Heidi, Laura ja Sara, C2-tytöt: Iina, Hanna, Kati, Josefiina, Roosa, Saara, Terhi, Riikka ja Hanna

D-tytöt: Essi K., Minttu, Essi R., Janni ja Juulianna huudattaa, Marko turnausvalmentajana. E-tytöt: Saara, Laura, Senni, Elisa, Rebekka ja Jenni. F-junnut: Tiia, Anniina, Minja, Noora, Sanna, Saara, Ellinoora, Veera, Janne, Miro, Ruut ja Jonne

Vilppulan turnauksen mitalisteja

Lisää valokuvia

bwd  Albumi 1/4  fwd

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.