Petäjäveden Petäjäiset

Sekaturnaus 2014

PetPetin perinteinen lentiksen sekaturnaus pelattiin 3.5. kuuden joukkueen voimin. Ensimmäistä kertaa mukana olivat sekajoukkue Suolahdesta ja PetPetin B-tyttöjen joukkue kahden pojan vahvistamana. PSP Puuppolasta ja kolme paikallista joukkuetta (tällä kertaa joukkueet oli nimetty värein Mustat, Punaiset ja Siniset) ovat olleet mukana joka kevät.

Tasaisen alkulohkovaiheen jälkeen pelattiin puolivälierät, joista välieriin selvisivät Siniset ja Punaiset. Mustat ja PSP varmistivat pääsynsä välieriin lohkovoittajina. Välierissä Siniset ja Mustat ottivat uusintaottelun alkusarjan taistosta, ja toisellakin yrittämällä Mustat oli parempi. Toisella kentällä Punaiset ja PSP venyttivät ratkaisun kolmieräiseksi jännäriksi, jonka lopulta Punaiset vei nimiinsä.
Arpajaiset keskeyttivät ottelut hetkiseksi, mutta nostivat tunnelmaa ylöspäin sijoituspelejä ja finaalia varten. Muiden hienojen palkintojen muassa Riikka Helmisen upea metallilisko, Pekkarisen Konditorian mahtava mansikkakakku ja Pia Saramäen tyylikäs käsin tehty tyyny löysivät uudet onnelliset omistajat.

Loppupeleissä ei sitten enää säästelty. Joka joukkue laittoi parastaan ja päivä huipentui finaaliin. Finaalissa vahvasti pitkin päivää pelannut Mustat kohtasi miehistöään useaan otteeseen paikkailleen Punaiset. Ennakkoasetelma piti ja Mustat otti ohjat käsiinsä heti alusta asti. Lopputulos 2-0 oli oikeutettu ja päivän voittajajoukkue sai kesän peleihin uuden uutukaisen beach-pallon.

Lopulliset sijoitukset olivat: 1. Mustat, 2. Punaiset, 3. Siniset, 4. PSP, 5. Suolahti, 6. Supertytöt.

Suurkiitokset jälleen arpajaisiin palkintoja lahjoittaneille yrityksille ja yksityisille henkilöille: Kantasuutari Johanna, K-market Porkkana, Konditoria Pekkarinen, Parturi-Kampaamo Leppälä, Petäjäveden Osuuspankki, Petäjäveden S-market, Petäjäveden Tekstiili, Pia Saramäki, Puupiippola, Radio Café, Ravintola Kanttari, Riikka Helminen, Taipaleen luomu- ja matkailutila, Tavarahalli Standard Line ja PetPetin lentisjunnujen vanhemmat. Kiitos Arja, Leena, Elina, Harri ja Silja maistuvista leipomuksista ja kahvion pyörittämisestä, D-tytöille Saara, Hertta, Lotta ja Iina kiitos kirjuroinneista ja kahvioavusta.

Kuvassa voittajajoukkue Mustat: Virpi, Mira, Kimmo, Seppo, Veikko ja Petri.

Kuvassa voittajajoukkue Mustat: Virpi, Mira, Kimmo, Seppo, Veikko ja Petri.

Runsas palkintopöytä ja Arja Metalliliskon onnellisena voittajana

Runsas palkintopöytä ja Arja Metalliliskon onnellisena voittajana

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.