Petäjäveden Petäjäiset

Power Cup 2015

Vaasan Power Cup -turnaukseen 4.-7.6.2015 osallistui Petäjäisistä peräti kahdeksan joukkuetta. Tällä kertaa mitalimenestys lepäsi F- ja E-junnujen harteilla. Tuliaisina olikin komea saalis: F-sekasarjan kultaa ja pronssia ja E-tyttöjen tsemppisarjan hopeaa. Onnea pelaajille ja valmentajille! Komeaa F-sekasarjan voittopokaalia voi syksystä eteenpäin käydä ihastelemassa kirjaston palkintokaapista. PetPet oli Powerin mitalitaulukon viides!

 

PetPetin nettisivuilla julkaistaan lisää kuvia ja myös Power Cupin virallisilla sivuilla on paljon kuvia mm. palkintojenjaosta. Tässä turnaustunnelmat joukkueittain.

F-sekasarjassa PetPetin Gepardit nappasi mestaruuden. Menestys oli yllätys joukkueelle, sillä kaikki pelaajat ovat mukana ensimmäistä kautta lentopallon parissa. Matkasta jäi kaikille mahtavia muistoja ja luultavasti kaikki halunnevat jatkaa hyvää harrastusta. Pelaamisen ohella Power Cup -matkasta mieleen jäivät kivat kaverit, hauska yhteismajoitus sekä sokerina pohjalla Suomi-Portugali-maailmanliigaottelu fanitapaamisen kera.

Kuvan otti Pentti Siika-aho

F-junnujen Leijonat pelasi kauden parhaat pelit. Pelaajat onnistuivat loistavasti syötöissä ja hyökkäysten sijoituksissa pahoihin paikkoihin. Turnauksen edetessä peli-ilo kasvoi ja se kantoi meidät pronssille.

Kuvan otti Anu Siika-aho
E-tytöt Tiikereillä oli paljon hyviä pelejä. Turnaukseen mahtui kaikkiaan 11 peliä ja finaaliin mentiin ilman tappioita, paria erää lukuun ottamatta. Tiukassa finaalitaistossa hävisimme niukasti kolmella pisteellä kullan FC-57 Viksuille ja voitimme hienosti hopeaa kotiin viemisiksi. Iso kiitos hyvin pelanneille tytöille sekä huoltojoukoille. Maailmanliigan pelin seuraaminen oli monelle junnulle myös ikimuistoinen elämys ja nimikirjoituksia saatiin miesten maajoukkueelta kerättyä iso kasa. Pieni sade ja kylmä tuuli ei mieliä lannistanut.
E-tytöt Pantterit: Joukkueen mielestä parasta oli pelaaminen, vaikka kova tuuli vei välillä palloa. Hyvä tsemppi päällä voitettiin otteluita, mutta tappioitakin mahtui mukaan. Loppua kohden pelit vain kävivät paremmiksi.

Kuvan otti Anu Siika-aho
D-tytöt pelasivat iloisella mielellä. Peleissä oli paljon hienoja onnistumisia ja muutama karvas tappio. Kokonaisuutena reissu oli kuitenkin erittäin onnistunut ja mukava.

D-sekajoukkue oli turnauksessa neljän pojan ja yhden tytön joukkueella. Joukkueessa pelasivat Milla Kumpunen, Aapo Väänänen, Eero Räisänen, Touko Muinonen ja Leevi Ahola. Huoltajana toimi Kati Kumpunen sekä valmentajana Soile Juntunen.

Kylmän ja reippaan tuulen uuvuttamina pelaajat taipuivat seitsemänteen sijaan omassa sarjassaan. Oman haasteensa vastaanottoon toi sen seitsemän paitakerrosta. Pelaajat pelasivat koko turnauksen iloisella mielellä ja jaksoivat tsempata toisiaan koko turnauksen ajan. Onneksi muutama ottelu- tai erävoitto saatiin, joiden jälkeen ei riemulla ollut rajaa. Tuulisessa säässä syötön vastaanotto oli haasteellista, mutta noston ja passin onnistuessa nähtiin muutama hieno iskulyönti tai jujun sijoitus, joista iloittiin porukalla. Kiitoksia kaikille seurasta ja tietysti Katille huoltamisesta: teippauksista ja laastareista on joskus uskomattoman iso apu.

C-tyttöjen turnaus sujui vaihtelevasti: välillä pelattiin ihan unelmaliikkuvaa ja kaikki onnistuu -peliä ja välillä taas pallo ei vaan kerta kaikkiaan mennyt sinne minne piti. Tytöt olivat kuitenkin tulleet pelaamaan. Periksi ei annettu, josta osoituksena peräti viisi häviöpeliä päättyi 1-2 tappioksi. Voittojakin tuli, ja mikä parasta, jokainen pelaaja onnistui omissa vahvuuksissaan.  Erityismainintana sanotaan, että tytöillä oli kerta kaikkisen hyvät syötöt läpi turnauksen vaativissa olosuhteissa. Wiltsu ristittiin ässämaisteriksi, mutta kyllä myös Lotta, Saara ja Henna tykittivät hienosti tyhjiin paikkoihin. Hertta taisi olla kaikkein eniten kuraa pelkäämätön, Vilma joka paikan menijä ja Iitu varma suorittaja.

B-tytöillä oli kymmenen peliä. Tytöt sijoittuivat sijalle 26. kovatasoisessa kilpasarjassa, mikä oli hyvä tulos.
B-tytöt tahtoisivat myös kiittää lukuisista vuosista valmentajaa, huoltajia ja kaikkia muitakin osallistujia sekä hyvää bussikuskia Jussia! Vuodet ovat tuoneet tytöille paljon kokemuksia, kavereita ja hyvää mieltä. Taitoakin on kertynyt vuosien mittaan. Tytöt kiittävät ja kumartavat viimeisen yhteisen vuoden kunniaksi. PS. B-tytöt siirtävät takapenkin vallan C-tytöille!

Turnauksen järjestelyt toimivat loistavasti. Säälle ja kenttäolosuhteille järjestäjät eivät kuitenkaan mahtaneet mitään. Välillä tuuli ja satoi niin, että peli meni tuuripeliksi. Kentät olivat osassa pelialuetta myös mutaisia ja liukkaita aiheuttaen loukkaantumisia. Toivotaan parempaa keliä ensi kesän Hämeenlinnan Power Cupiin.

Kiitokset matkaeväistä Petäjäveden S-marketille, K-market Porkkanalle ja Table en Bois:lle sekä pelipaidoista Petäjäveden kunnalle. Suurkiitokset jälleen Uuraisten liikenteelle, Jussille ja Tonille turvallisista kyydeistä, kaikille huoltajille kannustuksesta ja avusta paikan päällä. Huolto pelasi!

 

Loppusijoitukset ja tässä PetPetin joukkueiden sijat:

F-seka: 1. ja 3. / 11 joukkuetta

E-tytöt tsemppisarja: 2. ja 48. / 85 joukkuetta

D-seka: 7. / 7 joukkuetta

D-tytöt tsemppisarja: 12. / 102 joukkuetta

C-tytöt tsemppisarja: 50. / 68 joukkuetta

B-tytöt: 26. / 33 joukkuetta

 

Järjestäjien materiaalia:

- Power Cupin viralliset sivut: http://www.powercup.info/

- Facebook:  https://fi-fi.facebook.com/PowerCup

- Twitter: @Power_Cup https://twitter.com/Power_Cup

- PowerCup Instagram: power_cup http://web.stagram.com/n/power_cup

 

Valokuvia:

bwd  Albumi 1/4  fwd

 

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.