Petäjäveden Petäjäiset

Aikuisfutis

Aikuisfutiksen pelailut tekonurmella tiistaisin 18:30 - 20:00 sekä sunnuntaisin  

Avoin vuoro kaikille kiinnostuneille, tule mukaan kokeilemaan!

 

  

 

JAOSTO-/KAUSIMAKSUT 

Jaostomaksu 20 eur/kausi. (Maksu suoritetaan SuomiSportin puolella)

Maksu tilille FI28 5339 0820 0263 50 / PetPet jalkapallo, viitteeksi "AF ja pelaajan nimi".

Joukkueiden kausi/jaostomaksu on joukkuekohtainen maksu, jolla katetaan joukkueen perustoiminnasta aiheutuvat kustannukset (harjoittelu, valmennus ja sarjatoiminta). Joukkueen kausimaksu määräytyy joukkueen tekemän kausittaisen budjetin perusteella. Kausimaksut laskutetaan kahdesti vuodessa (talvi- ja kesäkausi).

 

Lisäksi seuran jäsenmaksu vuodelta 2023: 15 € (tai perhemaksu 25 €). (Maksetaan tammi-helmikuussa, eräpäivä 1.3.23 tai heti kun lähtee mukaan)

Maksu tilille FI24 5339 0820 0362 19 / PetPet, viitteeksi jäsenen nimi (perhemaksussa kaikkien nimet ja alle 18-vuotiaiden syntymävuodet).

Seuran jäsenmaksu on kausimaksusta erillinen maksu, jonka jokainen toimintaan osallistuva pelaaja ja toimihenkilö on velvollinen maksamaan. Seuran jäsenmaksu oikeuttaa pelaajan ja toimihenkilön edustamaan ja käyttämään seuran palveluja. Jäsenmaksuilla tuetaan joukkueiden omaa toimintaa seuran palveluilla, joita ovat mm. työntekijöiden työpanos toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen, ohjaajien koulutus, erilaiset seuratapahtumat, viestintä ja markkinointi sekä toimisto- ja taloushallinto. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja on siis voimassa kalenterivuoden tammikuusta joulukuuhun.