Petäjäveden Petäjäiset

Kuntofutis

Kuntofutista Petäjäveden tekonurmella maanantaisin klo 18:30, tule mukaan!

 

Mukaan otetaan koko ajan uusia innokkaita kuntoilemaan jalkapallon parissa. Edeltävää osaamista tai kokemusta ei tarvita, avoimin mielin mukaan kokeilemaan hauskaa kuntoilumuotoa! Ei yläikärajaa.

 

 

Lisätietoja:

O-P Mäkelä, 040 833 8259, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

JAOSTO-/KAUSIMAKSUT 

Jaostomaksu 20 eur/kausi. 

Maksu tilille FI28 5339 0820 0263 50 / PetPet jalkapallo, viitteeksi "Kuntofutis ja pelaajan nimi".

Joukkueiden kausi/jaostomaksu on joukkuekohtainen maksu, jolla katetaan joukkueen perustoiminnasta aiheutuvat kustannukset (harjoittelu, valmennus ja sarjatoiminta). Joukkueen kausimaksu määräytyy joukkueen tekemän kausittaisen budjetin perusteella. Kausimaksut laskutetaan kahdesti vuodessa (talvi- ja kesäkausi).

 

Lisäksi seuran jäsenmaksu vuodelta 2022: 10 € (tai perhemaksu 20 €). (Maksetaan heti ryhmään liittyessä)

Maksu tilille FI24 5339 0820 0362 19 / PetPet, viitteeksi jäsenen nimi (perhemaksussa kaikkien nimet ja alle 18-vuotiaiden syntymävuodet).

Seuran jäsenmaksu on kausimaksusta erillinen maksu, jonka jokainen toimintaan osallistuva pelaaja ja toimihenkilö on velvollinen maksamaan. Seuran jäsenmaksu oikeuttaa pelaajan ja toimihenkilön edustamaan ja käyttämään seuran palveluja. Jäsenmaksuilla tuetaan joukkueiden omaa toimintaa seuran palveluilla, joita ovat mm. työntekijöiden työpanos toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen, ohjaajien koulutus, erilaiset seuratapahtumat, viestintä ja markkinointi sekä toimisto- ja taloushallinto. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja on siis voimassa kalenterivuoden tammikuusta joulukuuhun.

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.