Petäjäveden Petäjäiset

Kirjautuminen

Yleisurheilu

Harjoitukset

 

Mukaan voi tulla milloin vain vuoden aikana, talvella harjoitellaan liikuntasaleissa kirkonkylällä ja Kintaudella. Harjoitusaikojen tilapäiset muutokset / peruuntumiset voi tarkistaa liittymällä PetPet YU Whatsapp ryhmään (QR). Facebookista meidät löytää ryhmästä PetPet Yleisurheilu

 

Treeniaikataulu 13.3.2020 alkaen

 

Sisäliikuntapaikat suljettu ja treenit peruttu! Ulkoliikuntapaikkoja ei ole suljettu, noudatetaan kaikki omalta osaltamme valtiohallinnon ja kunnan ohjeistuksia! Ei yli 10 hengen kokoontumisia, kipeänä tai oireisena ei liikuta, pidetään turvavälit ym.

 
Uudet harrastajat; tarkistakaa mahdolliset muutokset whatsapp ryhmästä. Kaikkiin harjoituksiin osallistumista ei edellytetä, tule niihin mitkä sopii aikatauluun. Sopii mainiosti myös muiden lajien harrastajille 'kakkoslajiksi'.

 

2020 kausimaksut

 

Yleisurheilun kausimaksu 50e, maksetaan tilille FI2453390820036219. Viestiin nimesi ja YU kausimaksu maininta. Lisäksi SUL lisenssivakuutus on pakollinen kaikille kilpailijoille, ja tuo harjoituksiin urheilijoille vakuutusturvan. Jokainen hankkii lisenssin omatoimisesti yleisurheilu.fi sivulla jossa maksu tapahtuu lopuksi verkkomaksuna. SUL vuosilisenssin hinta alkaen 10e ikäluokasta riippuen.

 

Kaikilla urheilijoilla tulee olla myös seuran jäsenyys, Petäjäisten vuosijäsenyys maksetaan vain kerran riippumatta siitä monessako eri Petäjäisten toiminnassa olet mukana. Petäjäisten jäsenmaksu maksetaan tilille FI24 5339 0820 0362 19, 10e / henkilö tai 20e / perhe. Viestiin jäsenien nimet.

 

Valmennusryhmä

Mikko Stenström Kalle Simonaho Toni Simonaho
Mikko Stenström Kalle Simonaho Toni Simonaho

 

 

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme käyttäjäkokemusta.